Gasoil Automoció

GASOIL PER A COTXES

Oferim gasoil d’automoció i distribuïm gasoil d’automoció a domicili, amb un equip professional.

El gasoil per a cotxes és una de les nostres especialitats. Oferim gasoil de qualitat i d’última generació.

Gasoil d’automoció
Gasoil per a cotxes a domicili
Servei professional

Gasoil automoció a domicili

Oferim gasoil per a cotxes a través d’un servei professional i especialitzat. Oferim el nostre gasoil d’automoció a domicili i comptem amb un equip al seu servei. 

Si està buscant gasoil b per a cotxes o gasoil d’automoció a domicili, tenim la solució. Comptem amb productes d’última generació, alt rendiment i respectuosos amb el planeta.

Subministrem gasoil d’automoció de forma personalitzada i atenent a les necessitats dels nostres clients, amb la possibilitat de servir el gasoil per a cotxes a domicili. 

Contacti’ns sense compromís i descobreixi els avantatges que podem oferir-li. El nostre gasoil d’automoció li ofereix una qualitat única i un resultat òptim.

CONTACTE

Contacti’ns per qualsevol dubte o comentari

De conformitat amb la normativa vigent i aplicable en protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de GASOILS LA SELVA SL amb CIF B17590027 i domicili social amb lloc a CTRA. SANTA COLOMA -ANGLES KM 1 17430, SANTA COLOMA DE FARNERS (GIRONA), i que a continuació es relacionen les seves respectives finalitats, places de conservació i bases legitimadores. Per aquells tractaments que ho necessitin, s’informa també de la possible elecció de perfils i decisions automatitzades, així com les possibles cessions i les transferències Internacionales que GASOILS LA SELVA SL te previst realitzar:

  • Finalitat: Atendre a les seves consultes i/o sol·licituds e Instal·lació de cookies
  • Termini de conservació: mentre es mantingui el consentiment prestat
  • Base legítima: El consentiment de l’interessat

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent i aplicable en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a la direcció postal  CTRA. SANTA COLOMA -ANGLES KM 1 17430, SANTA COLOMA DE FARNERS (GIRONA) o al correu electrònic GLS@GASOILSLASELVA.COM. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Les dades identificades amb una marca (*) s’entenen com a camps obligatòries i requerits, en conseqüència s’entendran com a necessaris per a escometre les finalitats mencionades amb anterioritat.

Amb l’enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de GASOILS LA SELVA SL.