Gasoil Agrícola

GASOIL VERMELL

Oferim gasoil agrícola de la millor qualitat per a la seva maquinària. Subministrem gasoil agrícola a domicili.

Gasoil vermell al millor preu i amb servei personalitzat. Li oferim gasoil agrícola d’última generació.

Gasoil agrícola a domicili
Gasoil vermell per a la seva maquinària
Servei de confiança

Gasoil agrícola a domicili

A través d’una atenció personalitzada, oferim als nostres clients gasoil agrícola a domicili i gasoil vermell per a tot tipus de maquinària. Treballem per oferir qualitat als nostres clients. 

La nostra empresa es dedica a la distribució de gasoil agrícola a domicili amb l’objectiu d’oferir un servei integral que faciliti la feina als nostres clients.

Subministrem gasoil per a maquinària agrícola i comptem amb professionals especialitzats que estaran a la seva disposició pel que sigui necessari. 

Treballem perquè pugui trobar en nosaltres els millors serveis relacionats amb el sector del gasoil agrícola, i li oferim productes d’alt rendiment.

CONTACTE

Contacti’ns per qualsevol dubte o comentari

De conformitat amb la normativa vigent i aplicable en protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de GASOILS LA SELVA SL amb CIF B17590027 i domicili social amb lloc a CTRA. SANTA COLOMA -ANGLES KM 1 17430, SANTA COLOMA DE FARNERS (GIRONA), i que a continuació es relacionen les seves respectives finalitats, places de conservació i bases legitimadores. Per aquells tractaments que ho necessitin, s’informa també de la possible elecció de perfils i decisions automatitzades, així com les possibles cessions i les transferències Internacionales que GASOILS LA SELVA SL te previst realitzar:

  • Finalitat: Atendre a les seves consultes i/o sol·licituds e Instal·lació de cookies
  • Termini de conservació: mentre es mantingui el consentiment prestat
  • Base legítima: El consentiment de l’interessat

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent i aplicable en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a la direcció postal  CTRA. SANTA COLOMA -ANGLES KM 1 17430, SANTA COLOMA DE FARNERS (GIRONA) o al correu electrònic GLS@GASOILSLASELVA.COM. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Les dades identificades amb una marca (*) s’entenen com a camps obligatòries i requerits, en conseqüència s’entendran com a necessaris per a escometre les finalitats mencionades amb anterioritat.

Amb l’enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de GASOILS LA SELVA SL.