Empresa

empresa

El millor servei a
la seva disposició

Distribució a domicili
Atenció personalitzada

Els millors productes i serveis en l’àmbit del gasoil

Fundada l’any 2000, la nostra empresa està ubicada a Santa Coloma de Farners, i està especialitzada en el subministrament de gasoil a particulars, empreses i agricultors.

Atenció personalitzada

Serveis de pagament amb targeta

Subministraments especials en cas d’urgència

A Gasoils La Selva treballem perquè pugui trobar amb nosaltres els millors serveis relacionats amb el sector del gasoil. 

Distribuïm gasoil a domicili per a particulars, comunitats de veïns, empreses i agricultors. A més, oferim qualitat en tots els nostres productes i serveis.

Tot això, mitjançant atenció personalitzada, possibilitat de pagament amb targeta i subministraments especials en cas d’urgència. Treballem perquè pugui trobar en nosaltres un partner de confiança. 

Oferim els millors serveis relacionats amb el sector del gasoil i li oferim avantatges com informació sobre les últimes novetats de la nostra àrea de treball.

CONTACTE

Contacti’ns per qualsevol dubte o comentari

De conformitat amb la normativa vigent i aplicable en protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de GASOILS LA SELVA SL amb CIF B17590027 i domicili social amb lloc a CTRA. SANTA COLOMA -ANGLES KM 1 17430, SANTA COLOMA DE FARNERS (GIRONA), i que a continuació es relacionen les seves respectives finalitats, places de conservació i bases legitimadores. Per aquells tractaments que ho necessitin, s’informa també de la possible elecció de perfils i decisions automatitzades, així com les possibles cessions i les transferències Internacionales que GASOILS LA SELVA SL te previst realitzar:

  • Finalitat: Atendre a les seves consultes i/o sol·licituds e Instal·lació de cookies
  • Termini de conservació: mentre es mantingui el consentiment prestat
  • Base legítima: El consentiment de l’interessat

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent i aplicable en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a la direcció postal  CTRA. SANTA COLOMA -ANGLES KM 1 17430, SANTA COLOMA DE FARNERS (GIRONA) o al correu electrònic GLS@GASOILSLASELVA.COM. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Les dades identificades amb una marca (*) s’entenen com a camps obligatòries i requerits, en conseqüència s’entendran com a necessaris per a escometre les finalitats mencionades amb anterioritat.

Amb l’enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de GASOILS LA SELVA SL.