Gasoil Calefacció

GASOIL PER A CALEFACCIÓ

Comprar gasoil per calefacció mai havia estat tan fàcil. Distribuïm gasoil de calefacció a domicili.

Distribuïm el nostre gasoil de calefacció per a particulars, comunitats de propietaris o empreses.

Descobreixi els nostres serveis
Gasoil de calefacció
Servei a domicili

Gasoil Calefacció a domicili

El gasoil de calefacció que proporcionem als nostres clients és un producte d’última generació i alt rendiment, respectuós amb el medi ambient. Distribuïm gasoil de calefacció a domicili. 

Un equip entregat i professional a la seva disposicó li farà arribar a casa seva, la seva empresa o comunitat el gasoil de calefacció.

Distribuïm gasoil de calefacció per a particulars, comunitats de propietaris, empreses, botigues i negocis del sector serveis. Compti amb nosaltres i obtindrà un servei d’alta qualitat. 

Descobreixi els nostres serveis i no dubti en demanar-nos més informació sobre el gasoil per a calefacció a domicili.

CONTACTE

Contacti’ns per qualsevol dubte o comentari

De conformitat amb la normativa vigent i aplicable en protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de GASOILS LA SELVA SL amb CIF B17590027 i domicili social amb lloc a CTRA. SANTA COLOMA -ANGLES KM 1 17430, SANTA COLOMA DE FARNERS (GIRONA), i que a continuació es relacionen les seves respectives finalitats, places de conservació i bases legitimadores. Per aquells tractaments que ho necessitin, s’informa també de la possible elecció de perfils i decisions automatitzades, així com les possibles cessions i les transferències Internacionales que GASOILS LA SELVA SL te previst realitzar:

  • Finalitat: Atendre a les seves consultes i/o sol·licituds e Instal·lació de cookies
  • Termini de conservació: mentre es mantingui el consentiment prestat
  • Base legítima: El consentiment de l’interessat

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent i aplicable en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a la direcció postal  CTRA. SANTA COLOMA -ANGLES KM 1 17430, SANTA COLOMA DE FARNERS (GIRONA) o al correu electrònic GLS@GASOILSLASELVA.COM. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Les dades identificades amb una marca (*) s’entenen com a camps obligatòries i requerits, en conseqüència s’entendran com a necessaris per a escometre les finalitats mencionades amb anterioritat.

Amb l’enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de GASOILS LA SELVA SL.